12.03.2024 ПРИЗНАНИЕ ВО ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДОЛГОГОДИШНОТО ПАРТНЕРСТВО ПОМЕЃУ ABBOTT И ФАРМАХЕМ

На настанот POWER AHEAD Abbott Core DX Business Partner Convention 2024 одржан во Букурешт, Романија, од страна на заменик претседателот на дивизијата за областа Источна Европа, Среден исток, Африка, Турција и Пакистан, г-н Murat Merdal, ни беше доделено Признание во знак на благодарност за долгогодишното партнерството помеѓу Abbott и Фармахем од 1998 година.

Признанието е доделено на тимот на Фармахем за посветеноста во остварувањето на заедничките цели и за учеството во заедничкото формирање на поздрав свет во кој сите ќе имаат подобар и исполнет живот.

За време на конференцијата се одржаа повеќе сесии на кои беа пренесени корисни искуства од страна на експертите од Abbott Core Diagnostics и регионалните лидери со цел развој на парнерството во иднина.

.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Назад до новости

Адреса: Кичевска бр. 1, 1060 Скопје, п. фах 39, тел: +(389 2) 2031 193, е-пошта: farmahem@farmahem.mk