Преземање резултати од биохемиски анализи

 

НОВИТЕТИ

 • ПОСЕТА НА АМБАСАДОРОТ НА ШВАЈЦАРИЈА НА ФАРМАХЕМ

  Aмбасадорот на Швајцарската конфедерација во Република Македонија, H. E. Сибил Сутер Техада, ја посети дирекцијата на Фармахем.

  Повеќе...
 • ПРЕЗЕНТИРАНИ ПРОМОТИВНИ ВИДЕА НА ПРОГРАМАТА ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ПРИРОДАТА ВО МАКЕДОНИЈА

  На 18 март во Скопје во кино Фросина МКЦ, беа презентирани три  промотивни видеа во рамки на Програмата за зачувување на природата во Македонија (ПЗП).

  Повеќе...
 • ДОДЕЛЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА Д-Р ЈОСИФ ТАНЕВСКИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАTA НА B.EN.A

  Конференцијата започна во спомен на д-р Јосиф Таневски (1946–2010), основач и директор на Фармахем и во таа прилика, проф. Михаил Кочубовски одржа говор за остварувањата на д-р Таневски.

  Повеќе...
 • 25 ГОДИНИ ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ – ФАРМАХЕМ ГО ПРОСЛАВИ ЈУБИЛЕЈОТ

  На 1 октомври 2015 година, во чест на јубилејот, 25-годишнината од постоењето, Фармахем го промовира новиот лик на деловниот објект. 

  Повеќе...
 • ПРИЗНАНИЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА

  Фармахем уште еднаш ја потврди својата заложба за севкупен пристап кон општествената одговорност на претпријатиjата (ООП).

  Повеќе...

сите >>

 • <h1> ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ ОД 1990 ГОДИНА</h1>
												ПОСТОЈАНОСТ, РАЗВОЈ И КВАЛИТЕТ ОД 1990 ГОДИНА
 • <h1> ЗА ПОДОБРА ЖИВОТНА СРЕДИНА</h1>
												ЗА ПОДОБРА ЖИВОТНА СРЕДИНА
 • <h1> ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ</h1>
												ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ
 • <h1> ЗА ПОДОБАР КВАЛИТЕТ</h1>
												ЗА ПОДОБАР КВАЛИТЕТ
 • <h1> ФАРМАХЕМ - OПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА</h1>
												ФАРМАХЕМ - OПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФАРМАХЕМ

ФАРМАХЕМ е приватна компанија со над дваесетгодишно искуство во областа на трговија со лабораториска опрема и еколошки консалтинг. 

 

Главната дејност на ФАРМАХЕМ е продажба на лабораториски инструменти и опрема, биохемиски реагенси, лекови, радиоактивни изотопи, хемикалии, средства за чистење и дезинфекција, инструменти за контрола на квалитет на млеко и млечни производи, микробиолошки подлоги, опрема и мерни инструменти за испитување на градежни материјали, адитиви за прехранбена индустрија и др. Воедно, ФАРМАХЕМ нуди и комплетни консултантски услуги од областа на заштитата и унапредувањето на животната средина. 

[Повеќе] 

КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СÉ !